Der er netop offentliggjort obduktions-fund på to sunde teenage-drenge, som begge blev fundet døde i sengen få dage efter deres anden Pfizer-vaccine.

Hos begge fandt man tegn på hjertebetændelse (myocarditis) og begge med ikke de sædvanlige fund, som man normalt finder ved hjertebetændelse. Det er retsmedicinere i Connecticut i USA som står bag undersøgelsen.

Det er velbeskrevet at specielt unge drenge/mænd har en øget risiko for at få hjertebetændelse (og pludselig død/hjertestop) efter mRNA-injektionerne som fx Pfizers mRNA-corona-vaccine.

Obduktionsresultaterne er nødvendige for at kunne forstå mekanismen. Om det fx er kroppens eget immunforsvar som populært sagt angriber sig selv. I det hele taget afventer vi obduktions-opgørelser på netop døde efter mRNA-injektionerne. Her har vi så en af de først af slagsen.

Hvor mange teenage-drenge som er døde pludselig herhjemme efter fx anden Pfizer-injektion ved jeg ikke. Jeg har fået oplyst en 13-årig blev fundet død i sin seng i starten af december 2021. Han blev forsøgt genoplivet. Det er ikke oplysninger jeg har fået som læge – men alene ved at folk fra flere sider har henvendt sig til mig herom. Mere ved jeg ikke. Jeg formoder pressen også er blevet kontaktet. Og nej – han kom IKKE fra Solrød. Men offentligheden fortjener at vide, hvor mange teenage-drenge (og piger) som det sidste halve år pludselig er afgået ved døden uden forudgående sygdom. Et fænomen som normalt er stort set uset. At en teenager dør pludselig uden forudgående alvorlig sygdom.

Budskabet er meget klart – sunde og raske børn og unge bør selvfølgelig IKKE få en (eller flere) mRNA-injektion på nuværende grundlag. Der er der ikke nogen lægelig indikation for. Corona er for dem harmløst og overståes oftest enten uden eller med meget få symptomer. Det står på ingen måde i forhold til den omend sjældne bivirkning – mulighed for pludselig død eller varig hjerteskade som ved hjertebetændelse.

Og jo – jeg mener fortsat at Christian Eriksen skulle og burde være stået frem med, at han var blevet injiceret forud for hans hjertestop i parken. Det skylder han ikke mindst unge idrætsmænd/kvinder at fortælle. I mine øjne tarveligt overfor ikke mindst netop rigtig mange unge drenge, som om nogen ser op til en professionel fodboldspiller. I mine øjne et meget egoistisk valg – og velsagtens bundet ned at kontraktmæssige forhold. Men så burde DBU have været mere ærlig.

Et er sikkert – de to drengeliv kunne være skånet, hvis de ikke havde fået deres Pfizer-injektioner.

Studiet er netop offentliggjort og du kan selv læse det her.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35157759/