Det er både skræmmende og befriende at følge Twitterfiles i USA. Altså dokumentationen for i hvor stor grad Twitter, Linkedin, Google, FB og ikke mindst pressen var betalt af den amerikanske regering for at censurere fagfolk som mig selv.

Hvad er ligeså bekymrende er, at INGEN fra den danske presse har taget emnet op. Uden tvivl fordi pilen også peger på dansk presse.

Jeg vil da også gerne vide, hvor mange penge danske medier har modtaget fra regeringen for at understøtte corona-narrativet (både direkte betaling og indirekte via annoncekroner, mediestøtte osv) . I hvilken grad pressen er blevet bedt om at censureren fagfolk som mig selv. Frame os. Hvad jeg (og andre kollegaer) er blevet meget målrettet. Uden tvivl IKKE tilfældigt.

Herudover efterlyser jeg klagemuligheder ifht fx Linkedin, FB osv – som opererer på dansk grund og hvor vi forbruger tages som gidsler. Uden reelle klagemuligheder som det er aktuelt.

På billedet ser du de posts på Linkedin som gjorde at jeg nu over 1 år har været sparket ud af Linkedin. Samtidig med at de har i mine øjne stjålet mine data – al den content, som jeg har postet derinde. Fakta på fakta. Og mine rettigheder er = 0.

Lad os starte med at tage fat på den danske version af Twitter-files. Nemlig oprulningen af censuren. Er du i tvivl om omfanget – så start med at læse min bog “I censurens skygge blegner demokratiet”. Du kan låne den helt gratis på biblioteket.