I weekenden postede overlæge Ulf Hørlyk fra Horsens Akutafdeling ovenstående på Linkedin, hvordan han beskrev, at de IKKE havde haft en eneste coronapatient på akut-afdelingen  og reelt bare ventede (sidste min tilføjelse). Det er jo kæmpe ressourcespil – kan vi vel alle være enige om.

De faktuelle tal er selvfølgelig interessante og underbygger hvad jeg nu har sagt længe.

Efterfølgende fortryder Ulf Hørlyk sit opslag, og går så aggressivt efter mig og min datter. Det er selvfølgelig ikke i orden. Hans motiver herfor kender jeg ikke – men man skal opføre sig ordentligt!

Lad mig slå fast:

Ulf Hørlyk har IKKE haft kontaktet os på messenger (i hvert fald er de ikke modtaget – han må selvfølgelig gerne sende mig dokumentation herfor). Til gengæld skrev han til mig sent lørdag aften på linkedin, og lod da forstå, at han har skullet stå skoleret for sin ledelse. Han bad mig IKKE om at fjerne mit opslag. Samtidig har så han lagt et helt andet oplæg op på LinkedIn og står da med en maske (hvorfor aner jeg ikke). Det er jo useriøst og tendentiøs.

Ulf Hørlyk er som sådan ikke interessant for mig, men det er 1) hans tal om passiv venten og INGEN corona-patienter (regn selv prisen ud), 2) den ledelsesmæssige irettesættelse og 3) efterfølgende chikane af os.

Ovenstående kan jeg selvfølgelig dokumentere.

Men skal vi så ikke alle sammen glæde os over, at jeg har ret – og få afblæst karantænen i en fart. Det er vores land det handler om!

Ps. Flere af jer spørger om det er et oplæg på Linkedin fra Ulf Hørlyk jeg henviser til, hvor jeg mener han sviner os til. Ja – det er det. Og han har gentaget det i pressen. Læs lige mit indlæg igen 1) Ulf Hørlyk har aldrig bedt mig fjerne noget og 2) Han har skrevet til mig, at han er blevet irettesat af sin ledelse.