I dag var trip down memory lane – hvor vi var til begravelse hos en skøn kvinde, som var med til at skabe Kvinder for Frihed. Samtidig er Sara Omar kommet med sin nyeste bog “Skyggedanseren” som ligesom vi gjorde tager fat på netop den stærke kvindeundertrykkelse indenfor islam.

Da vi tog fat på emnet skabte det ravage – fordi det var så vanvittigt tabuiseret. Listen over hvad jeg bl.a. blev kaldt er næsten endeløs – ikke mindst var Tøger Seidenfaden en indædt modstander som udsatte mig/os for grov chikane. Via “sit” medie. Vedholdende. De tider er heldigvis ændret og medier som Politiken har heldigvis langt fra samme magt mere. Heldigvis.

Takket være bl.a. vores kamp – hvor vi holdt fast i retten til at tale om kvindeundertrykkelsen indenfor islam – er det nu blevet helt legitimt at tale om. Det er ikke længere tabuiseret at påpege den grove kvindeundertrykkelse indenfor islam.

Jeg er umådelig lykkelig og taknemmelig for, at vi var med til at bane vejen for vigtige røster som Sara Omars. Og hun er med til at bane vejen for andre vigtige røster – og i sidste ende bedre vilkår for alle kvinder. Også muslimske <3. Lad os takke hinanden for det vi gør - men lad os ikke glemme, at den kamp langt fra er færdig. Langt fra. Og lad os huske hinanden på, at sammen står vi stærkest - det kræver opbakning at være modig som Sara Omar. En opbakning vi alle forhåbentlig giver hende - ikke mindst os kvinder. For den her debat handler ikke alene om ´de andre´ den handler om ´os alle´. Tak for Sara Omar og tak for alle de kvinder der tør og har turdet. Tak for dem der gik foran os og dem der kommer bagefter. Og tak til en helt særlig kvinde, som i dag drog videre.
Billedet er af vores POWER-TEGN – et tegn som i mine øjne siger ALT
https://www.jewlscph.com/da/4100-halskaede-the-power-big-powerkaeden-forener-hjertet-peacetegnet-og-kvindetegnet-i-et.html