Jeg elsker at undervise engagerede kursister. Ikke mindst i vigtige emner. Og de emner er der mange af. Mit katalog over emner er bredt og rammer alle aldersgrupper og dele af livet. Jeg bliver så glad, når jeg modtager en sådan mail som denne:

“Vil du hilse Vibeke og takke for et helt igennem sublimt kursus. Hun er eminent dygtig til at formidle og selv ovenpå en lang arbejdsdag, var vi grebet fra start til slut.
Vibeke har sat gang i mange tanker og snakke. TAK”

Vi skal bruge krudtet på vores venner og gode mennesker <3.

Det er dejligt at møde nysgerrige og tænkende mennesker. Mennesker som gerne vil lære nyt. Mennesker som IKKE insisterer på, at jorden ER flad!

Heldigvis møder jeg i mit arbejde med kurser og foredrag rigtig mange nysgerrige og læringsparate mennesker. Det er utroligt berigende – ikke mindst også de gode diskussioner og refleksioner.

Kontakt mig meget gerne på vibeke@vibekemanniche.dk hvis du ønsker tilbud kursus/foredrag i særligt emne. Det kan bl.a. handle om ADHD, autisme, synkebesvær, søvn, palliation, medicinhåndtering, konflikthåndtering, underretningspligten, den svære samtale, sundhed.dk, AI, vores forskning, censur, aktiv dødshjælp..og meget mere. Ja listen er lang.