Et åbent spørgsmål forbliver, hvor mange der er døde som følge af vaccinationerne AKA de eksperimentelle injektioner. En helt legitim diskussion – ligeså legitim som at forholde sig til hvor mange mennesker der dør af eller med corona.

Jeg har længe efterlyst at dødsfald relateret til corona-injektionerne blev offentliggjort. På samme vis som corona-relaterede dødsfald. SSI har tallene – men af en eller anden mærkelig grund forholdes offentligheden disse væsentlige oplysninger. Det behager vel bare ikke landets ekstremt enerådige statsminister Mette Frederiksen. Så enkel er forklaringen jo nok. Når alt kommer til alt.

Tilbage til tallene. Se grundigt på ovenstående kurve. Dødsfald i Danmark relateret til injektionerne AKA corona-vaccinationern. Der tegner sig et meget tydeligt billede. Det kan vi så diskutere – hvorfor dødstallet stiger analogt med injektionerne – og falder analogt med at injektionerne falder.

Hvad tænker du?

ALLE – og jeg skriver ALLE – er hjertelig velkomne til at diskutere her på min blog. Blot tonen holdes. Jeg vil ikke svines til og jeg er ikke interesseret i din mening om mig som person. Men du må hjertens gerne fremføre faglige modargumenter. Meget gerne. Nu to år henne i coronakrisen har INGEN til d.d. sendt mig reel faglig modargumentation. Så jeg er oprigtigt meget nysgerrig.

Sidst men ikke mindst en note ifht de eksperimentelle injektioner AKA corona-vaccinationer. Stort set INGEN lader sig prikke længere – og det skyldes jo at restriktionerne er ophørt. Hvilket er et åbenlyst vidnesbyrd på, at langt størsteparten af danskerne alene blev injiceret fordi de blev presset til det ifht mindre frihed, to pinde i tuden osv. Århundredets mest effektive (og vel også uhyggelige) nudging!

Primun non nocere – er lægens vigtigste bud. Gør først og fremmest ikke skade…