4.12.2020 aflyste landets enerådige statsminister Mette Frederiksen vores jul. Hun belærte danskerne om, at vi måtte være færre om juletræet, færre der sås – kort sagt reelt aflyste hun julen for mange. I hvertfald hos den corona-angste og hjernevaskede del af befolkningen. Hvilket så er en ganske stor andel! Det betød så også, at rigtig mange familier IKKE sås som sædvanligt og mange julefrokoster og selskaber blev aflyst.

Fik det nogen af landets døende – terminalt syge – til at vende sig ind mod væggen og dø? Fik det nogen til at begå selvmord. Mit svar er ja!

Når vi ser på sidste års dødstal er tallene for 2020 fredsommelige. Vi kan ikke tale om en overdødelighed.

MEN – og der er et MEN – fra 14. december og året ud er der markant flere som dør hver dag, end de sidste forudgående 10 år. Flere dage er det op mod 40 mere – hvor gennemsnittet typisk er på 150. Så det er en ganske væsentlig øgning.

Der kan være flere grunde – men et er sikkert, nemlig at dødsfald som følge eller med COVID-19 langt fra kan være den eneste forklaring.

Jeg har drøftet tallene med nu en hel del kollegaer og jeg er selv gået omkring dem i flere dage som katten om den varme grød. Vi er enige om, at der kan være flere forklaringer – men at dødsfaldene uomgængeligt må og vil være relateret til coronakrisen og restriktionerne.

1) Nogle dødsfald er en følge af estimeret 90.000 aflyste operationer (1.9 var tallet 75.000 aflyste operationer). Det har IKKE været operationer af hammertæer alene – og dermed vil og skal der være aflyste operationer, som har medført forværring af sygdom og dermed død til følge.

2) Forsinket kræftudredning og behandling har der været stor fokus på og med rette. Det koster også ekstra (og urimelige) dødsfald.

3) Forsinket diagnostik af blodprop i hjertet, hvor patienter har “brændt den ud” derhjemme – med det resultat at der ses skader på hjertet i et omfang som ikke er set tidligere plus har dødelig udgang for mange.

4) Ensomhed har været stærkt stigende og ensomhed er en dødelig sygdom, hvor man forud for coronakrisen estimerede, at det kostede 700 liv om året. Altså må tallet stige for 2020 med langt flere ensomme.

5) Alkohol- og rusmiddelassocierede dødsfald. Forbruget af rusmidler, som fx alkohol, skønnes øget hos en del af befolkningen. Forventeligt hos dem, som i forvejen havde et problematisk alkoholforbrug. Det vil også smitte af på dødstallene.

6) Psykisk sygdom, angst, tristhed og regelret depression har ramt flere i 2020 som følge af restriktionerne – og depression er en potentiel dødelig sygdom. Fordi nogen begår selvmord. Som jeg efterlyste tidligere i dag – har vi IKKE selvmordstallene og de synes umulige at opspore. Men nogen har dem selvfølgelig! Jeg har fået flere meldinger og flere selvmord i julemåneden – men det forbliver meldinger. Jeg vil gerne se dokumentationen.

Det er velkendt fænomen, at døende dør hurtigere, når de giver op. Når håbet forsvinder. Når livsgnisten forsvinder. Så vender de sig ind mod væggen og dør (et ældgammelt og velbeskrevet fænomen uden at de selvfølgelig nødvendigvis konkret vender sig mod væggen). Min morfar vendte sig fysisk mod væggen som 97-årig. Forinden sagde han til min mor og mig, at han ikke ville leve mere og at han ville genforenes med min mormor. Og så døde han. Rigtig mange af jer har oplevet det sammen.

Så alt i alt er de stigende dødstal fra medio december uden tvivl en følge af regeringens vanvittige nedlukning og omfattende og helt urimelige restriktioner. Restriktioner som nu kan spores på antallet af døde. Og uden tvivl vil sætte sine tydelige og afledte spor i mange år fremover.

Ord slår snart ikke til – men jeg forsøger alligevel. Det er uansvarligt og umenneskeligt fra regeringens side – restriktionerne er udtryk for en foragt for befolkningen og ikke mindst alvorligt syge, døende og psykisk syge/udsatte.

Løsningen er hurtigst muligt at få afsat Mette Frederiksen. Hun bør følges med Trump. Mette Frederiksen er decideret farlig ikke alene for vores land og økonomi – men i særdeleshed for svage og alvorligt syge mennesker. Der er INTET formildende og dødstallene er reelt chokerende.

På billedet ser du dødstallene fra Danmarks Statistik (og venligst stillet til rådighed af Philip Tokmak).

Dette er en 100% uafhængig blog og der indgår ingen reklameindtægter. Uafhængighed er afgørende nu og for vores demokrati. Vil du støtte mit fortsatte uafhængige arbejde, som tager udgangspunkt i dokumentation og fakta, er du meget velkommen til at støtte bloggen. Ethvert beløb, stort som småt, er værdifuldt for det videre arbejde. I gennemsnit overfører læsere 20 kr. Betal med mobilepay på 30934 (LIVA Group). Tak for din støtte.