Danskerne æder og drikker sig handlingslammet ihjel. Alt mens de frygter en virus – som ikke er værd at frygte!
REMA har idag meldt ud, at kunderne køber slik, kager og alkohol. Ikke som normalt i en “slankemåned”.
2020 fik vi frarøvet – ikke af en virus – men af en enerådig statsminister bistået af en blind presse. 2021 ser ud til at gå samme vej!
Mange danskere ligger handlingslammet hjemme og netflixer, mens de blever federe, mere inaktive, mere fordrukne, forrøgede og ensomme! Folkesundheden er i frit fald. Handlingslammelsen har også ramt pressen og politikerne.
Det skyldes en faktaresistent og ekstrem magtliderlig statsminister (med følge). Det er den korte forklaring.
Men hvor er den del af befolkningen, som kan (og SKAL) tænke selv? I gang med at tømme anden flaske rødvin og binge 12. Netflix-serie? Tilsyneladende. Mette Frederiksen gør os federe og mere fordrukne.
Jeg har haft bedt Styrelsen for sundhedsdata om alkoholrelaterede indlæggelser for 2019 og 2020. Først blev jeg lovet data 19.1.2021. Nu er meldingen, at der kan gå meget lang tid før data foreligger. Surprise. Mit kvalificerede gæt er, at alkoholrelaterede indlæggelser er gået op i 2020 og vil stige fortsat.
Vågn op! Speak up! Kræv dit liv tilbage! Kræv Danmark tilbage!

Ps. Tallene ovenfor – det er dagens MEGET fredelige coronatal – alt mens også antallet af indlagte falder og mine kollegaer iøvrigt langt hen ad vejen triller tommelfingre…

Dette er en 100% uafhængig blog og der indgår ingen reklameindtægter. Uafhængighed er afgørende nu og for vores demokrati. Vil du støtte mit fortsatte uafhængige arbejde, som tager udgangspunkt i dokumentation og fakta, er du meget velkommen til at støtte bloggen. Ethvert beløb, stort som småt, er værdifuldt for det videre arbejde. I gennemsnit overfører læsere 20 kr. Betal med mobilepay på 30934 (LIVA Group). Tak for din støtte.