Sikke en skøn nyhed at vågne op til. Spillefilmen “Sankt Bernhard Syndikatet” har vundet to flotte priser ved Tribeca-film festivalen i NYC. Pris til skønne Rasmus Bruun som ´best actor in an international narrative´ og bedste manuskript til Lærke Sandhoff. Det er jo ganske enkelt fantastisk.

Som du måske har set af traileren har jeg en lille (men ganske vital) rolle i filmen. Den scene blev optaget for vel 1,5 år siden og jeg har siden ventet meget utålmodigt på at se filmen. Jeg ser den første gang 8.5 ved gallapremieren. Men jeg har allerede grint og moret mig alene ved at se filmens trailer (hvori jeg da også optræder).

Da scenen blev indspillet med Rasmus Bruun var jeg meget benovet over hans skuespilkunst. Hans rolle var svær og jeg var helt paf over hans evner til at leve sig ind i rollen. Så den pris er så velfortjent den overhovedet kan være. Selv om han ikke er skuespilleruddannet er hans skuespilevner enestående.

Når filmen udtages til en Oscar insisterer jeg på at komme med 🙂 (da jeg fortalte det til min mand grinte han og sagde, at så skulle der også 30 Sankt Bernhardhunde med – ha ha man behøver åbenlyst ikke gå i biffen for at grine af mig ;-). Men indtil filmen udtages til en Oscar <3 vil jeg bare nyde filmen, når jeg endelig får den set. Og du skal også se den og meget gerne fortælle mig her, hvad du synes om filmen. Ps. Det er herligt at være med på en filmplakat som eneste danske filmskuespillerinde. Det har jeg ikke prøvet før og det er jeg sikker på, at min elskede mor ville have nydt at se og hun ville have grint så tårerne trillede af filmen. Sammen med mig <3.

https://www.tribecafilm.com/stories/here-are-the-winners-of-the-2018-tribeca-film-festival-awards