Sover du OGSÅ dårligt? Eller nogle du holder af? Så se med i morgen på mine webinars. Det første er primært henvendt til fagfolk – fx pædagoger og lærere som har med børn at gøre – og det andet er mere bredt.

Rigtig mange sover rigtigt dårligt – ikke mindst nu. Fordi de er bange, bekymrede, spekulerer osv. Men i den tid er det endnu vigtigere, at du sover godt. Som du måske har bemærket, bliver jeg holdt beskæftiget disse dage grundet corona-massepsykosen. Men selv da, sover jeg som sten – og nyder min dejlige søvn.

Jeg har i mange år beskæftiget mig med søvn – og har nogle effektive søvnråd, som kan få dig til at sove godt – selv når du bekymrer dig .

Du får også mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Jeg håber vi “ses” – du kan se mig og jeg kan høre dig.

Link nedenfor:

https://livakurser.dk/kursus-om-borns-sovn-live-webinar-10-00-12-00-copy

https://livakurser.dk/kurser/foredrag-om-god-sovn-live-webinar-14-00-15-00-2

Sov godt – for det er det, som skal hjælpe dig med at komme igennem denne svære tid, som vi ALLE befinder os i.