For nylig var jeg på The Langham i London og blev i receptionen mødt af en kvinde i fuld burka. Hun var vel blandt gæsterne. Jeg ved det ikke. Ej heller om det var en hun eller han. Hvad jeg dog ved er, at jeg mener at burka er et fælt fængsel til kvinder – som ikke hører 2013 til. Jeg spurgte receptionisten om hotellets dresscode og fik svaret, at påklædning skulle være ´decent´. Se det er burka så IKKE!
Nu efter Kenya – hvor det er fremgået at flere terrorister kom i burka og det i øvrigt ikke er første gang at usle terrorister benytter sig af dette beskidte trick – stiller det jo blot endnu større krav til fx et hotel som The Langhams dresscode. Jeg har netop spurgt direktøren om man har planlagt at sikre, at hotellet opretholder en dresscode hvor gæsterne IKKE mødes af kvinder i burka. Jeg er meget spændt på svaret – og du får det selvfølgelig at se!
Og dem som siger, at kvinder frivilligt bærer burka og tilhylning kan jeg kun gentage – go f… yourself. Det er det mest horrible at sige og er blot yderligere en legitimering af, at kvinder bliver holdt i et fængsel og ikke har råderet over egen økonomi, uddannelse, seksualitet, frugtbarhed – ja liv.