Manipulationen og indgrebene ifht befokningen fortsætter.

Det enevælde, som vi har set statsministeren udøve overfor minkavlerne er reelt samme handlemåde vi har set i hele coronakrisen. Det nye er blot, at nu går det endelig op for såvel befolkningen, oppositionen som ikke mindst pressen, hvor stor presset på grundloven og ordentlighed er og har været i hele forløbet. Helt tilbage i foråret var vi en lille håndfuld, som påpegede alle de brud/indskrænkelser der var ifht Grundloven – men ingen hørte rigtigt efter. Vi blev ignoreret. Men det gør mange så endelig nu.

Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte eller slutte.

Lad mig starte med at slå fast, at FOLKESUNDHEDEN IKKE er udfordret med COVID-19. Og heller ikke har været det herhjemme på noget som helst tidspunkt. Lige nu tager ikke mindst Mette Frederiksen FOLKESUNDHEDEN som gidsel. Det er manipulation og intet andet. Hvis hun virkelig interesserer sig for FOLKESUNDHEDEN  skulle hun starte med at forbyde rygning. Bare for at starte et sted. Men det har sjovt nok ikke samme klang og er ikke samme effektive middel til enevælde.

Men jeg tager lidt udpluk

1) Minkmassakren. Det kan godt være, at Thyra Grove og Seruminstituttet påstår at mink smitter mennesker. Det forbliver en påstand, som de IKKE har underbygget med videnskabelige publikationer undergået peer-review. Så det er endnu en udokumenteret påstand. Og hvordan nu med måger? Ræve? Katte? Hunde? Ja fluer ligefrem. Hvordan er det nu de smitter eller bliver smittet? Pointen er, at vi indgår i et øko-system – og det øko-system er ikke en tegneserie bestående af mink og mennesker.  Herudover er det jo en tragisk katastrofe, som både mink og minkavlerne har været udsat for – og så helt uden lovhjemmel. Jeg har svært ved at se, at det IKKE skal koste en regering livet!

2) Rigspolitiet. Der er med god ret fokus på rigspolitiets ageren ifht mink. Men jeg synes den skal udbredes mere. Til deres ageren under hele coronakrisen. Da maskepåbuddet kom i butikker osv – og vores datter, Mai, stillede sig meget kritisk hertil – mødte politiet op 5(!!) gange i vores lille butik på Klostergade 5. Uniformeret og bevæbnet. Blot for at konstatere at alt var som det skulle være. Men de kom alligevel igen! Næsten parallelt og på samme klokkeslæt mødte de op i vores butik på Blegdamsvej på Østerbro. Her mødte de også op 5 gange! Det er udtryk for ikke alene politichikane men også at det har været en ordre ´oppefra´ – hvilket flere af betjentene da også selv sagde. Vi har klaget over politichikane – men jeg mener det bør udredes nærmeres.

3) Tallene – ja de er som du kan se på kurven fuldstændig fredelige og har været det i mange måneder nu. Indlæggelsesprocenten markant faldende.

4) Mundbind – de virker IKKE. Punktum. Det har studiet fra Rigshospitalet bekræftet – der er ingen signifikant forskel. Længere er den ikke. Der er INTET lægevidenskabeligt grundlag for at påtvinge befolkningen mundbind. Omvendt findes der et hav af negative konsekvenser herved.

 

Du kan i vores bog “CoROpå – en samtalebog om COVID-19” læse om hvad det var, som stod bøjet i neon fra starten ifht Mette Frederiksens åbenlyse brud på Grundloven og forsøg på at tilrane sig enevælde. INGEN fra pressen har fundet anledning til at omtale bogen – hvilket er et lysende eksempel på den censur, som pressen selv har udøvet overfor kritiske røster som fx min. Der er man ganske enkelt blevet forsøgt tiet ihjel! Pressen har dermed heller ikke ageret 4. statsmagt, som skulle udfordre magthaverne – men pressen gik i rigtig lang tid regeringens ærinde. Fuldstændig blindt. Det ændrer sig måske nu.

Du kan låne bogen helt gratis på biblioteket eller ereolen. Eller bestille den her:

https://forlagetliva.dk/coropa-en-samtalebog-om-covid-19.html