Sådan klarer du udskamningen. Gør som mig.
I dag hos bageren oplevede jeg, hvordan et ældre (end mig) ægtepar forsøgte at udskamme vel både mig og en anden. Jeg stod med ryggen til og de stod UDENFOR og 6 meter væk. Den ene med mundbind. Spørgsmålet lød “om vi da ikke havde respekt for COVID-19” og vi skulle have mundbind på.
Det skulle de IKKE have gjort. Jeg blev så edderspændt rasende, så jeg fløj tilbage til døren, stak hovedet ud og bad dem om at opføre sig som voksne mennesker. De fik også at vide, at de skulle skamme sig.
Da jeg gik forbi dem med mine varer få minutter efter stod de som to små børn og ja (formoder jeg) skammede sig. Jeg fik dog lige fortalt dem en sidste gang at de skulle skamme sig. Hvis de havde glemt det.
Mange tør ikke sige noget igen, når de bliver udskammet. Men det skal du . Voksne mennesker skal opføre sig ordentligt! Så jeg vil foreslå dig, at du øver dig på følgende “Pas dig selv! Sådan taler voksne mennesker ikke til andre. Skam dig!” – og så skal du gå væk. Men snuden i sky!
Så smid mundbindet. Det virker ikke (er videnskabeligt dokumenteret) og INGEN af os kan tåle det brugt i det offentlige rum som det er anvist.
Du behøver hverken lægeerklæring eller badge. Men vores originale gule badge gør livet lettere uden mundbind. Til alle aldersgrupper – også børn.
Du kan købe det her:
Kom ind i kampen – det er en kamp for frihed. Og træk vejret frit – smid mundbindet/mundkurven.