Digital chikane – lad mig hjælpe med at få det stoppet!

Digital chikane (også kaldet nethad) er et stort problem for såvel offentligt ansatte, virksomheder som privatpersoner. Det påvirker ikke alene den enkelte men hele organisationen og er selvfølgelig af mange grunde helt urimeligt. Ikke mindst arbejdsmiljøet tager meget skade og i nogle tilfælde får det også store personlige omkostninger. Måske mange år efter fortsat.

Det findes der råd for. Både helt konkret når den digitale chikane råder, men også for at forebygge det og få det stoppet. På kort og på lang sigt. Måske sidder du med en gammel “sag” som stadig lever på de sociale medier – eller en ny for den sags skyld. Det kan ofte enten fjernes eller ændres. Det gælder også hvis chikanen er bistået af medierne, hvilket ses forholdsvis ofte. Her spiller presseetiske regler en rolle og netop disse er mange gange overtrådt netop ved digital chikane.

Jeg bistår meget gerne med såvel sparring, rådgivning som undervisning. Det kan være til dig som ansat, leder, organisation eller privat. Selvfølgelig tilpasset jeres/din konkrete situation.

Kontakt mig på vibeke@vibekemanniche.dk eller tlf. 40312045 og jeg uddyber mulighederne.