Hjertelig velkommen til min nye blog. Håber du er bare tilnærmelsesvis så begejstret som mig selv – for så er du MEGET begejstret. Bloggen er i den grad blevet upgraderet og jeg synes selv den er blevet så utrolig flot og fin. Farverig ikke mindst. Det er min søn, David, som står bag udviklingen af bloggen.

En del af de tidligere blogindlæg er flyttet med over – men primært dem fra i år. Desværre var det ikke muligt at flytte alle jeres kommentarer med – og det er jeg rigtig ærgerlig over. Så jeg håber, at mange af jer vil gøre jer den ulejlighed at skrive igen. Jeg beklager ulejligheden.

Reglerne på bloggen er som de altid har været. Jeg skal vide hvem I er – men I må gerne optræde anonyme. Man må hverken svine mig (eller andre) til og man skal kunne stå ved sine udtalelser. Skulle du fristes til at dele din ikke så venlige mening om mig på bloggen – skal du lade vær´ med at spilde din egen men mest min tid. For dit indlæg bringes ikke. Trusler og lignende politianmeldes.

Men til alle jer andre – og heldigvis langt de fleste – vil jeg fortsat sige hjertelig velkommen. Uenighed er en dyd i et land med ytringsfrihed og demokrati. Det værner jeg meget om – og det er en kunst at være uenige. En stor gave. Ofte er det ligefrem gennem netop uenigheden, at vi selv flytter os. Så hjertelig velkommen – jeg håber på fortsat rigtig mange fine diskussioner og debatter.