“Et lille snit i tissemanden” kalder Adam Holm kønslemlæstelsen af drenge. Og forsvarer den jødiske (og muslimske) skik. Gud- hjælpe-mig om Adam Holm ikke også trækker nazi-kortet. Helt ærligt! Kan han stave til “overgreb mod børn”?

Hans klumme i BT – som jeg nægter at linke til – er reelt én lang argumentation for, hvorfor der ikke er nogen som helst undskyldning for at kønslemlæste drenge. Hvis Adam Holms argumenter er de bedste, som han (og det jødiske samfund) kan komme på, bør enhver tvivl være fejet af bordet! Kønslemlæstelse af drenge er allerede et brud på Børnekonventionen og bør forbydes.

Adam Holm og Martin Krasnik fra ´de omskårnes klub´ bør sætte sig bedre ind i hvilke rettigheder børn har og bør have i et oplyst, demokratisk samfund som Danmark. Reelt burde man allerede nu underrette de sociale myndigheder, hvis/når man får kendskab til kønslemlæstelse af såvel en dreng som en pige. For det er ene og alene et ganske groft, fysisk overgreb på barnet. Den religiøse overbevisning bag er fuldstændig ligegyldig. Børnekonventionen har netop til formål at komme religiøse skikke/overgreb på børn til livs. Kønslemlæstelse af såvel drenge som piger en et sådant overgreb.

Vil jøder, muslimer, omskæringsivrige mænd gerne have “et lille snit i tissenmanden”, kan de få det, når de er 18 år. Sjovt nok er der ikke ret mange mænd, som bryder sig om at blive skåret i tissemanden. Af helt samme grund skal en sådan kønslemlæstelser af drenge, som hverken kan sige ja eller nej, omgående forbydes. Adam Holm har netop argumenteret så udemærket (og horribelt) for, hvorfor det ikke kan hurtigt nok med at få sikret drengebørn mod kønslemlæstelse og det fysiske overgreb som en sådan er!