Mon ikke vi er mange kvinder, som har danset med ´Allan Simonsen´ gennem årene. Alt for mange gange, vil jeg sige. Altså mænd, som danser ubeskriveligt dårligt. Som flytter sig lidt nervøst fra den ene fod til den anden og tilbage igen, mens de smiler ret så forpint. Hvis de overhovedet smiler. Heldigvis afspejler det ikke (altid) deres evner på silkelagerne. Heldigvis. Der er rytmen tidvis bedre. Men hold da nu op. Og selvsamme mænd og fodboldbøvser stemmer på Allan Simonsen. For der findes åbenlyst ikke noget bedre end at stemme på ham, som ligner én selv. Jeg tror en del forsøger at stemme sig selv op. Give sig selv lidt oprejsning. Patetisk og pjevset som det er. For det er patetisk og meget lidt maskulint. Tænk sig, at så mange har så lidt respekt for retfærdighed og hvordan reel indsats, talent og udvikling skal bedømmes og honoreres. Men hensynet til én selv – hævnen over ydmygende dansegulve gennem tid – overskygger hensynet til retfærdighed.

Behøver vi at hidse os op over Allan Simonsen i Vild med dans? Nej, da – man kan jo bare lade være med at se programmet! Selvfølgelig. Men hvordan forholder det sig nu, når vi i fremtiden skal til at stemme om en fodboldkamps udfald? Uanset antal mål FCK måtte score mod Brøndby – ja, så bliver kampen først afgjort efter sms-stemmer. Og blandt disse vil være et væld af mænd og ikke mindst kvinder, som aldrig har formået at ramme en bold endsige interesseret sig herfor. Jeg bliver en af dem som sender MANGE stemmer af sted. For pokker hvor skal vi stemme! Jeg personligt vil stemme på det hold med færrest tatoveringer. Andre på holdet med mest hår. Mindst hår. Største buler. Mindste rumper osv. Fuldstændig useriøst grundlag. Og så tror jeg også, alle fodboldbøvserne vil gå fløjtende fra kampen, trække på skuldrene og sige ´nå, ha ha, det var jo meget sjovt. Og så kan vi jo bare lade være med at se fodbold….´Skååååål og I don´t think soooo!

Men der er jo gået fuldstændig selvsving i det – og indrømmet – så kan jeg bare lade være med at tænde. Men det er synd for de dansere, som vitterlig KAN danse. Har udviklet sig. Lært at danse. Knoklet hårdt. Uretfærdigt og i mine øjne både uværdigt og pauvert. Men hold da op – hvor jeg glæder mig til at stemme på næste kamp mellem Sverige og Danmark. Se DET bli´r sjovt!