Brian Holm har selv ophævet navneforbuddet mod ham i den sigtelse, som politiet har rejst mod ham for seksuel krænkelse af mindreårig pige. Det er i sig selv en ganske ejendommelig handling. Jeg giver Kuno fra Red Barnet ret i, at det er en meget problematisk handling ikke mindst i forhold til barnet. For når der nedlægges navneforbud, er det jo ikke alene grundet hensyn til den mulige gerningsmand men også offeret.

En sigtelse er en sigtelse. Om Brian Holm ender med at blive dømt, må tiden vise. Men der er dog forhold omkring sagen der gør, at politiet trods alt mener, at der er materiale til en sigtelse. Jeg vil ikke dømme Brian Holm på forhånd – men jeg vil som altid holde fast i, at man skal tro på børn. Og når folk begynder at trække paralleller til ´Jagten´ græmmes jeg og bliver blot bekræftet i, at den film allerede har gjort meget skade.

Skal vi ikke nøjes med at sige, at Brian Holm er sigtet for at have krænket et barn seksuelt? Og skal vi så ikke også holde fast i, at det vil være GANSKE FORFÆRDELIGT hvis Brian Holm er skyldig og vitterlig HAR krænket et barn seksuelt.