Det føles som hele Danmark har været på min blog i dag. Egentlig ganske ufrivilligt – for jeg havde ikke forventet, at landet ikke havde andet at forholde sig til i dag. Men når det er så sagt – så synes det åbenlyst, at jeg har fået nuanceret en debat, som var uhyggelig ensidig.

Så er det jo også altid interessant at se, hvad man får af henvendelser. Rigtig mange kan du læse på bloggen – men det er reelt kun en brøkdel. Mange indlæg er slet ikke blevet godkendt, da jeg nægter at have svinske indlæg om mig på min egen blog. Andre har skrevet til mig på min mail. Eller på facebook. På mailen har de fleste været venlige – på FB er der en del, som jeg alene ud fra hvordan beskeden starter undlader at læse videre. Det gider jeg ganske enkelt ikke. Men egentlig utroligt, at man skal kunne tåle en sådan most.

Enkelte har fået offentliggjort sin IP-adresse. Det skal siges, at jeg har orienteret om forinden, at det kunne blive tilfældet, såfremt indlægget havde en særlig svinsk karakter. Således gjort. Ønsker man sin IP-adresse slettet – må man sende mig en undskyldning på min mail. Så kan vi tage det derfra.

Så bliver jeg kaldt feminist. Bevares. Jeg var end ikke klar over, at det var det, som vi var i gang med. Men tak for at minde mig herom. Jeg forsøgte egentlig blot at nuancere sagen og forholde mig til en ejendommelig far, som i mine øjne skamrider medierne. Jeg skal hilse og sige, at jeg nu har fået ´fornøjelsen´ af nogle af hans venner.

Og så var der min foræring af ´Det stille barn´ som e-bog. En krimi om et barns død – og som udkom i 2011. Det er faldet nogle for brystet, at jeg laver koblingen. Bevares. Det er blot en måde at forsøge at bringe fokus på et emne, som er vigtigt. Drab på hjælpeløse børn. Heldigvis har mange været interesseret i at få tilsendt e-bogen. Hvis du sender mig en mail på vibeke@vibekemanniche.dk – kan du også få den tilsendt.

Tilbage bliver dagens opgørelse, hvor mere end 18.000 har været omkring bloggen. Der er blevet sendt e-bøger til cirka 200 – som alle har sendt mig en mail og bedt herom. Ud af disse var 5 mænd! Resten kvinder.
Jeg har modtaget nok tilsvarende antal grimme beskeder, mails og opkald. Reel chikane. Ud af de cirka 200 grimme beskeder var cirka 5 fra kvinder. Resten fra mænd. Siger det noget? Måske. Det afgør du selv :-).