Statsminister Helle Thorning-Schmidt holdte sin 1. maj-tale i Århus – det må man sige, at hun IKKE skulle have gjort. Der blev råbt, buhet og til sidst kastet vand mod statsministeren, som selvfølgelig forlod pladsen chokeret. Det var vel at mærke  VOKSNE mennesker, som teede sig som små børn. Jeg formoder en hel del af dem var lærere, som var utilfredse med regeringsindgrebet. Voksne mennesker – som skal give lærdom, værdier og moral videre til landets skolebørn. Skammeligt. Ganske enkelt skammeligt.
Vi lever i et demokrati. Husk det! Hvis vi ikke kan lide politikken – må vi stemme anderledes og gerne selv gå ind i politik. Men jeg bliver mere og mere fortvivlet over, hvad vi mener at det er legitimt at byde vores politikere. Og jeg taler egentlig om ALLE politikere, som jeg mener i stigende grad bliver udsat for så grov chikane, at man kan undre sig over, at de overhovedet holder det ud. Det er jo meget grov mobning, som vi nu længe har været vidne til mod ikke mindst statsministeren. Ikke alene fra dele af pressen, men jo åbenlyst også fra befolkningen. Det synes jeg tegner et meget uskønt billede af de vilkår, som vi ønsker at byde landets politikere. Jeg skammer mig over, at voksne mennesker er indgået i denne mobning og chikane – og mange set passivt på! Lærere endda. Gyseligt. Ganske enkelt gyseligt! Pludselig synes jeg vældig godt om det regeringsindgreb og ønsker langt større styring af ikke mindst lærernes hverdag og præmisser. Det er jo åbenlyst, at de ikke er i stand til at styre sig selv og egne aggressioner. Ganske foruroligende faktisk. Meget.