Det var løgn på løgn på løgn – da Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og ikke mindst sundhedsminister Magnus Heunicke og statsminister Mette Frederiksen igen og igen bildte befolkningen ind, at corona-vaccinerne beskyttede mod smitte. Tog de unge vaccinenen beskyttede de gamle mormor. Det var decideret løgn! Og udtalelserne mod bedre viden. Jeg nægter at tro, at det alene var dumhed – for så havde Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelstyrelsen i givet fald end ikke læst godkendelses-dokumenterne fra EMA (den europæiske lægemiddelstyrelse som nødgodkendte coronavaccinerne).

Ovenstående billede er udsnit af brev fra EMA dateret d.18.10.2023 (altså 1 år siden). I brevet – hvis fulde ordlyd på 9 sider jeg har – indrømmer EMA at der aldrig var (og fortsat ikke er) dokumentation for at coronavaccinerne beskyttede mod smitte. De understregede endda i deres godkendelsesrapport ifht coronavaccinerne, at der netop MANGLEDE dokumentation for at vaccinerne beskyttede mod smitte. De godkendte alene coronavaccinerne mhp (mulig) individuel beskyttelse mod corona og som der stod – efter lægelig vurdering!

Alligevel og på trods af denne særlige opmærksomhed fra EMA´s side om at godkendelsen ALENE var mhp individuel beskyttelse, ja, så bildte Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og regeringen befolkningen ind, at vaccinerne “gav os dagligdagen tilbage”. De påstod igen og igen at ved at raske og unge lod sig vaccinere (alle som ikke havde nogen som helst risiko ved at få corona), så udviste de “samfundssind” og beskyttede de ældre og sårbare. Det var løgn. Decideret løgn. Faktisk havde EMA ligefrem understreget ved deres nødgodkendelse at sådan påstand IKKE var underbygget af dokumentation.

Samme viden betyder også, at præmissen for coronapasset ALDRIG var til stede. Vaccinerede kunne gå fløjtende rundt i samfundet, mens uvaccinerede skulle have været testet indenfor de sidste 3 døgn. Det var også baseret på en løgn om at vaccinerne beskyttede mod smitte. Så denne alvorlige indskrækning af befolkningens grundlovssikrede personlige frihed, var alene en politisk beslutning og alene med det formål netop at indskrænke befolkningens personlige frihed og reelt se hvor langt politikerne kunne gå! Og de kunne gå uhyggeligt langt – baseret på løgne.

Man kan så retmæssigt spørge sig selv, hvorfor EMA IKKE korrigerede EU´s regeringsledere, når de igen og igen og igen frembragte samme løgne som Mette Frederiksen gjorde og misbrugte disse løgne til at indføre de vanvittige coronapas. Det spørgsmål må EMA selv besvare…

Coronavaccinationerne bør stoppes og hele forløbet granskes. Nøje og af uafhængige eksperter (som os selv…).

Vores internationale forskerteam er internationale frontløbere for netop publicering af bivirkninger ved coronavaccinerne. Og vores forskning har da også afsløret, at visse batches (de første) gav markant flere bivirkninger end de batches, som blev givet senere. Netop nu kigger vi på dødelighed relateret til batches – dødelighed af alle årsager – og disse tal viser også en skræmmende tendens. Sidstnævnte er endnu ikke publiceret og vi er ved at skrive artiklen sammen.

Brevet fra EMA har jeg i sin fulde ordlyd. Kontakt mig på vibeke@vibekemanniche.dk hvis du ønsker yderligere.

Her har du link til vores peer-reviewet studier på hhv officielle danske og svenske tal.

https://www.mdpi.com/1648-9144/60/8/1343?fbclid=IwY2xjawEv0qpleHRuA2FlbQIxMQABHZyGo0DdcoK24pBOlwIV0uAtXnR3fFMR4ZLcXSH68NySXpqTpM3jdlOqzg_aem_k8sVk6Nr_Lizhg4f0tOXdQ

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13998