Naser Khader er sygemeldt med stress efter at det er kommet frem, at han har skrevet lidt dumme mails til andre mennesker. Blandt andet “knep en ged” for 5 år siden…
Hvis jeg blot får en brøkdel af det had, som Naser Khader skal tåle og skullet tåle i nu mange år, så forstår jeg egentlig godt, at kæden til tider falder af.
Personligt har jeg udviklet en særlig evne, så når “Mikkel Friis” idag skriver til mig på FB, at jeg “ligner en udslidt læderso..” så stopper jeg med at læse. Blokerer og sletter uden at læse videre. For gør jeg ikke det, får jeg lyst til at fortælle “Mikkel Friis” noget som ikke tåler gentagelse men dog involverer hans slidte og ildelugtende løgposer.

Men den vrede er til ingen nytte – for Mikkel Friis hedder iøvrigt slet ikke Mikkel Friis. Så modig er han alligevel ikke. Plus jeg får intet ud af det. Udover nogle grimme billeder på nethinden. Så hellere bloker og slet – og hurtigt videre.
Mit råd til dig er 1) Tal ordentligt om og til andre mennesker (også dem du er uenig med) og 2) slet og bloker ALLE som skriver grimt på din tråd. Omgående. Det virker og du undgår selv at skrive noget grimt til andre. Og indrømmet, det er meget fristende i ny og næ. Så jeg forstår godt Naser Khader. Vi er jo trods alt ikke robotter og til tider får man bare nok!
Som du kan se, har jeg selv no mercy-taktik både her på min blog, Linkedin og FB. Første gang en grim tone og man er blokeret. Det giver dejlig ro på tråden – og vi må meget gerne være uenige. Bare tonen holdes. Specielt her på bloggen har nogle tosser fortsat mulighed for at følge lidt med – nemlig jer, som jeg har blokeret fra de andre sociale platforme. Nogle at jer må siges at være besat af mig, og så er det her jeres eneste vandhul.

Alle I andre gode mennesker er meget velkomne både her og på Linkedin og FB. Bare tonen holdes. Enige som uenige.

Før du skriver til andre mennesker, at de ligner en udslidt læderso… så kig dig lige i spejlet, kammerat.