Ida Donkin er ikke alene dum som en dør og sjusket med sit arbejde. Hun er også åbenlyst ondskabsfuld.  Hun har nu – 1 år efter coronakrisen startede – ikke forstået, at jeg havde ret fra starten. Og har det fortsat! Så ER man dum. Vitterlig dum.

Jeg har IKKE lavet forkerte grafer – hverken nu eller tidligere.  Men det er jo ret afslørende for Ida Donkins kildemateriale, at det eneste hun kan henvise til i dagens kommentar i Berlingske er en gammel og forkert artikel fra Detektor. At Ida Donkins kildemateriale iøvrigt er elendigt, bekræftes ved,  at hun skriver programmet Detektor. Det var en artikel!

Jeg var den første til at tage fat i positivprocenten – og ja, det forstod Detektors journalister ikke. Eller skulle jeg snarere sige ville ikke forstå. Det samme er så tilfældet med Ida Donkin. Det er sjusk og respektløst fra Ida Donkins side. Indtil videre vil jeg tro, at jeg har lagt måske 200 grafer op – stort set dagligt og ofte flere – og ALLE har været korrekte og bygget på SSI´s data.

Et er Detektors journalister ikke kan procentregning, men egentlig er det meget mere bekymrende, når en kollega som Ida Donkin helt uden at blinke forsøger at defamere mig ved at henvise til et program der ikke var og mine grafer som var korrekte. Og som har været korrekte siden og som jeg som skrevet stort set dagligt i nu 1 år har lagt op – bistået af gode folk. Men se – det har Ida Donkin slet ikke opdaget. For hun har slet ikke sat sig ind i fakta. Jeg skal bare defameres. Sådan!

Skam dig Ida Donkin — hvis og når du en anden gang vil hænge en kollega ud så 1) gør dig dog i det mindste umage med at sætte dig ind i fakta og 2) husk de kollegiale regler.

Kommentaren fra Ida Donkins side er selvfølgelig ganske afslørende for hendes ringe faglighed. Kommentaren afslører HVOR LIDT Ida Donkin reelt ved og den afslører hendes sjuskede og ignorante tilgang til ikke alene sundhedsfaglige data men også en modbydelige tilgang til andre mennesker.

Ida Donkin bør skamme sig – og jeg skammer mig over, at hun er kollega. Det er trist for faget.

Ida Donkin – fremadrettet – så gør dig fagligt umage og tal ordentligt om andre mennesker – ikke kun kollegaer!

Ps. Jeg har aldrig mødt hverken Ida Donkin eller Milena Penkowa som omtales i samme artikel.

PPS. Sjovt nok at en sådan kommentar finder plads i Berlingske – eller måske alligevel ikke. Berlingske har udøvet ekstrem censur og gør det fortsat. Det er sølle. Rigtig sølle.

PPS. Dagens kurve er fortsat flot .