Lad os starte med det gode budskab – nemlig at vi IKKE får en 3. bølge.
Coronatallene er fuldstændig stabile og HELE samfundet kan åbnes. Glem alt om hjemmearbejdspladser. Det er der ingen grund til.
Vi får ikke en 3. bølge nu grundet bl.a. immuniteten i befolkningen (se ovenfor) og det vidunderlige forår. COVID-19 har en sæsonvariation og så langt henne på foråret, som vi er, kan der ikke løbes en 3.bølge igang. Det ved vi – som har forstand på hvad vi taler om. Jeg glæder mig iøvrigt til, at man laver en gennemgang af “eksperters” gakkede vurderinger og mavefornemmelser. Seneste synes jeg er decideret pinligt, når en overlæge udtaler sig om hendes maverumlen og hvad hun nu frygter. Det er skammeligt for standen.
Det gode er – at jeg har haft ret i hele forløbet og har det fortsat. Det ulykkelige er, at pressen har udsat mig for ekstrem censur – og gør det fortsat. Dog glæder jeg mig over de sociale mediers muligheder og heldigvis henter befolkningen i større og større grad deres viden fra netop sociale medier. Ikke mindst dem som har bevaret deres kritiske sans og formår at sætte sig ind i data.
Nu til tests. Hvis regeringen holder fast i deres teststrategi – er det nødvendigt, at det bliver som spyt- og hjemmetest. Alt andet er horribelt.
Spyttest, som man selv udfører som kviktest, er selvfølgelig vejen frem. Hvis der skal testes.
Der er ingen grund til at proppe en pind op i næsen. Jeg hører iøvrigt fra flere, som testes ofte med podepind i næsen, at de får flere og flere gener. Det er helt unødvendigt.