Ovenstående klip er fra BT igår d. 25.10.2021 og det er løgn, hvad Christian Weyse citeres for og BT dermed skriver. Indlæggelsestallene er HØJERE nu – ikke lavere.

Coronakrisen har været en ørkesløs vandring i løgne, manipulationer, misforståelser og propaganda.

Hertil er regeringen blevet understøttet af en villig presse og lige så villige “eksperter”. Sidstnævnte har taget fejl igen og igen – og har af samme grund været brugt igen og igen af pressen. Ikke mindst til blåøjet at sælge vaccinationerne – uden skelen til bagsiden af medaljen. Som ellers er og SKAL være helt normal tilgang til AL ny behandling. Selvfølgelig da.

Christian Weyse er en af pressens yndede “eksperter” – helt fra start tog han fejl – men det har ikke afholdt ham fra fortsat at “kloge” sig.

Et godt råd til Christian Weyse er – sæt dig for pokker ind i fakta og data FØR du udtaler dig! Et grundprincip for ordentlig lægekunst og ikke mindst ordentlighed, når man udtaler sig offentligt. Stop med det forbandede sjusk! Et er ikke at læse (eller forstå) litteraturen – noget andet er decideret at lyve om tal, som man så let som ingenting kan finde frem! Du endorser vaccinerne på et forkert grundlag.

Aktuelt lyver Christian Weyse bistået af BT  om indlæggelsestallene. De er IKKE bedre end for 1 år siden – de er højere.

For 1 år siden var der FÆRRE indlagte – nemlig 127 – og nu 186.
Hvad er BT´s og Christian Weyses agenda med at lyve? Igen? Manipulation, propaganda eller dumhed. Enøjet “salg” af vaccinationerne.
Fakta, fakta og atter fakta – det ER sandheden.
Løgn på løgn bør have og få konsekvenser. Det er jo åbenlys vildledning af befolkningen! Desværre har vi ingen instans, som tager sig af mediernes løgnehistorier. Man kan kun klage, når det omhandler én selv. Det bør ændres, da sådanne manipulerende løgnehistorier jo er vildledning af befolkningen og politikerne (som i stor grad lader sig påvirke af medierne).
Vi ser et stigende antal indlagte. Antallet af smittede stiger. Der er meget at sige hertil – og mange forklaringer. Også hvad angår den markant øgede dødelighed i landet, som vi har set det sidste halve år. En dødelighed som uden tvivl er affødt af restriktionerne og vel også til en hvis grad vaccinationerne. Alt det tager jeg fat på i en anden post.