Der florerer meget debat på FB og andre steder. Men til tider kammer tonen helt over. Jeg plejer at kigge på uret, for at se, om det er vine´0´clock – kort sagt om folk har drukket for meget. I ovenstående tilfælde er kommentaren skrevet fredag formiddag – og billedet er blot et udsnit af en lang række af vanvittige kommentarer fra Rasmus Heje Thomsen. Denne er dog den allerværste.

Denne kommentar fra DR´s FB side er skrevet af min kollega Rasmus Heje Thomsen. Han er angivelig speciallæge i hæmatologi og afdelingslæge på Roskilde Sygehus Hæmatologiske afdeling. Samt tilknyttet www.elaegen.dk.

Lad mig slå fast – jeg er ALDRIG blevet fyret fra ansættelser. ALDRIG. Og jeg har selvfølgelig heller aldrig fusket.

Det er at betragte som strafbare injurier at udbrede løgne om andre – også kollegaer.

Dette afslører ikke alene Rasmus Heje Thomsen – men egentlig også rekrutteringen fra Hæmatologisk afdeling på Roskilde Sygehus side.

Ordentlighed – fordrer både dit arbejde som her læge – men selvfølgelig også privat. Og nej – ord er IKKE toldfrie.

Jeg forventer en uforbeholden undskyldning fra Rasmus Heje Thomsen – og indtil da kan du læse hans grove svineri og injurierende løgne om mig her.

PS. Jeg undrer mig så også over, at DR overhovedet lader den type kommentarer stå.

Sådanne uvederhæftige og chikanerende indlæg er ikke alene injurierende – men også et kæmpe anslag mod demokratiet og den demokratiske debat.

Et er, at det så her er mig der angribes med et hav af løgne – men det næste er, at det får rigtig mange til at holde sig tilbage fra debatten – fordi de frygter lignende meget grove og personlige angreb. Det skal stoppes og det skal have konsekvenser for dem som af egen fri vilje skriver og fremfører så voldsomme løgne om andre.