Lad mig starte med det vigtigste – mine lægefaglige vurderinger under hele coronakrisen har været korrekte og er det fortsat!

Jeg har været og er ekstremt censureret. Fordi mine vurderinger var ubekvemme for en presse, som jagtede frygten. Og gjorde sig selv blind og skeløjet på samme tid. Plus er det fortsat. Rød blok kan takke pressen for at denne har glemt alt om at udfordre magthaverne – og til gengæld blot været logrende skødehund.

Under coronakrisen har jeg været udsat for megen chikane – og en del af denne personlige forfølgelse har været styret af Kirsten Normann Andersen fra SF. Epidemiudvalgets formand. Den del har jeg masser af dokumentation for. I hvilken grad Magnus Heunicke og statsministeriet ved Mette Frederiksen også har været involveret ved jeg ikke – da en del af min sags akter hos Styrelsen for Patientsikkerhed er mørklagte.

Som følge af den politiske indflydelse blev jeg sat under skærpet tilsyn et år. Helt uden noget tilsyn iøvrigt. For jeg tager IKKE patienter. Det var et kafkask forløb og alene med defamering for øje. Reelt var der jo ikke noget at holde øje med. Det vidste Styrelsen for Patientsikkerhed selvfølgelig også, men de lod sig spænde for en politisk vendetta. Måske fordi der var politisk enighed. Who knows.

Det år det ubegrundede tilsyn varede, kunne Kirsten Normann Andersen og hendes nettrolde så hver gang, at jeg sagde noget korrekt men ubekvemt ifht deres egne vanvittige vurderinger, så lige dele et billede af autorisationsregistret. Lidt som når en rockerbande stolt fremviser et billede af et voldsoffer, som man selv har udsat for vold! Hæsligt og ynkeligt for et demokratik.

Sagen jeg fik skærpet tilsyn for er helt hen i vejret. Jeg attesterede nogle TRO & LOVE-attester – som en kontormedarbejdere få uger senere måtte attestere. Jeg har selvfølgelig på intet tidspunkt udsat nogen-som-helst for fare – udover selvfølgelig at jeg var og er en torn i øjet på de politikere, som har skamredt demokratiet de sidst tre år. Ikke kun sygehjælperen Kirsten Normann Andersen men da i høj grad også Mette Frederiksen, Magnus Heunicke og Barbara Bertelsen. Styrelsen for Patientsikkerhed har da heller ikke kunnet dokumentere hvorved jeg kunne udgøre en fare for patienter. Selvfølgelig ikke.

At jeg har udgjort en fare for den siddende regering siger sig selv! Mette Frederiksen har gentagende gange løjet – det startede da hun sagde myndighederne stod bag nedlukningen i marts 2020. Det var løgn. Og så har vildledningen ellers været total. Minkskandalen blot et symptom på den farlige magtfuldkommenhed.

Disse emner er nogen af de censurerede emner:

  1. At vi ALDRIG var på vej ind i en bragende epidemi marts 2020
  2. At vi fra start kunne se der var og ville være sæsonvariation
  3. De alvorlige kollaterale skader – herunder det store anslag mod sundhedsvæsenet
  4. Overdødeligheden siden maj 2021 – hver ENESTE måned – som følge af ikke mindst forsinket diagnostik, behandling, udsatte operationer osv.
  5. Den psykiske mistrivsel – hos ALLE – ikke kun børn og unge som følge af nedlukningerne
  6. Den vanvittige håndtering af døende og de fuldstændig kuk regler
  7. Manglende dokumentation for effekten af mundbind i det offentlige rum – herunder den kollaterale skade ved brug af disse
  8. Manglende videnskabelig dokumentation for afstandsregler i det offentlige rum
  9. Mink – som aldrig udgjorde nogen reel trussel ifht folkesundheden – heller ikke EFTER at beslutningen fejlagtigt var truffet
  10. Bivirkningerne ved de eksperimentelle injektioner – ikke kun lette men også mere alvorlige, herunder død. Manglende dokumentation for mange af beslutningerne ifht hvem SST anbefalede corona-vacciner til – herunder børn!

Listen kan gøres endnu længere.

Har du ikke fået læst min bog “I censurens skygge blegner demokratiet” – så kom igang. Lån den gratis på biblioteket eller køb den via mig til 150 kr (inkl signering og porto). Send mig da sms på 40312045 og skriv bog.

For mig at se er bogen pligtlæsning til alle som elsker vores demokrati. Uanset politiske ståsted. Den censur jeg har været og er udsat for et udtryk for et kæmpe problem for et demokrati – og jeg har ikke grund til at tro andet, end at samme censur rammer andre ubekvemme stemmer – fagfolk som taler imod narrativet. Hvad det end er.