Disse dage er interessante. Meget interessante når det gælder pressens fallit og nedsmeltning.

I takt med at friheden rammer danskerne – får vi klart indblik i pressens “tosser”. Forstå mig ret. Hvorfor at pressen og medierne har været så ekstremt enøjede i deres dækning. Lige nu oplever jeg det som, at vi er vidner til en total nedsmeltning.

Mit bedste bud er – at det handler om dumhed. Vitterlig dumhed. Vi har netop set det hos Tom Jensen fra Berlingske og nu senest debatredaktøren hos Politiken Magnus Barsøe. De kan sammen lave “De enfoldiges klub”.

Egentlig pinligt at være vidne til pressens nedsmeltning. For det ER en nedsmeltning. Både Tom Jensen og Magnus Barsøe afslører på tå-krummende vis deres enfoldighed og deres manipulation.

Kulturministeriet har netop vist ved deres undersøgelser, at mere end halvdelen af danskerne IKKE har tillid til pressen og mener de deler fake news. Når jeg ser på coronakrisens forløb forstår jeg både mistilliden og pressens åbenlyse deroute.

Aktuelt vil jeg ikke ane hvilken avis man burde abonnere på. De er i mine øjne alle elendige, manipulerende og ja – undskyld – enfoldige. Det er selvfølgelig lidt arrogant at sige, men jeg kan ikke finde et bedre ord. Når jeg læser ovenstående tweet fra Magnus Barsøe tænker jeg 1) han er enfoldig og udstiller en sådan. Det lyder som en ølbøvs på en bodega en sen nattetime og 2) jeg vil personligt ALDRIG sende et debatindlæg til Politiken (igen). Det har jeg gjort én gang – og det tog dem cirka 1 time at takke nej. Det var et debatindlæg i efteråret 2020, hvor en statistiker og jeg viste, at mundbind INGEN virkning havde på smittetallene. Nu forstår jeg afslaget endnu bedre! En sådan debatredaktør ved roret er jo decideret ødelæggende for et demokrati.

Anyways – hold dig orienteret på de sociale medier. Følg de fagfolk og mennesker, som du har tillid til. Som virker autentisk. Som virker troværdige. Det er mit bedste bud.

PS – det er IKKE fake. Mange af os troede – ordentlige som vi er – at det var et fake opslag. Ingen debatredaktør ved sine fulde fem kunne udstille en så enfoldighed og uforskammethed overfor en kvindelig professor med 10000 gange større viden om vacciner end Magnus Barsøe nogensinde vil komme i nærheden af. Men jo – den er desværre god nok!

PPS – jo jeg mener OGSÅ, at det handler om kvindehad. Sorry to say. Når jeg ser den behandling, som vi får og har fået – så handler det ikke KUN om uvidenhed, frygt osv – det handler også om kvindehad.