Lars Findsen – chef for Forsvarets Efterretningstjeneste – er anklaget for landforræderi.

Der er 1 !! spørgsmål som jeg undrer mig over, at pressen IKKE interesserer sig for.

Nemlig Lars Findsens opfattelse af corona-nedlukningerne og deres betydning for landets sikkerhed.

Jeg er IKKE kyndig i forsvar – men dog ikke født igår. Kort sagt INGEN skal bilde mig ind, at nedlukningerne IKKE udgjorde en fare for landets sikkerhed. Selvfølgelig gjorde de det. I forhold til fremmede magter (fx Rusland) og ifht terror. Det tror jeg selv det mindste barn vil kunne se udgjorde en fare.

Er fængslingen relateret til corona-krisen og hans kritik af regeringen og statsministeriets departementschef Barbara Bertelsen? Ja – det er jeg overbevist om at den er.

Var det i virkeligheden regeringen som bragte landet i fare ved at lukke landet ned. Endda tre gange? Det er vel – når alt kommer til alt – om noget landsskadelig virksomhed.

Hvis du ryster på hovedet…så forestil dig lige scenariet idag med Ruslands trusler og et land, som lukkede HERMETISK i som Danmark blev. Journalister blev sendt hjem – betjente arbejdede på lavt blus fraset deres jagt på folk unden mundbind, for mange mennesker pr kvadratmeter for slet ikke at nævne jagten på vildfarne mink. Hvis ikke det udgør en fare for et lands sikkerhed, at et lands “beredskab” lukkes ned – så ved jeg ikke hvad, der truer et land.

Personligt tror jeg, at Forsvarets Efterretningstjeneste har været MEGET kritiske overfor regeringens coronahåndtering. Vi ved jo, hvor enerådig Frederiksen & Bertelsen er – og vi ved at de IKKE lytter. Overhovedet. Så er der kun et at gøre – forsøge at “dræbe budbringeren” – kort sagt fængsle Findsen.

PS. Jeg kender ikke Lars Findsen personligt og har aldrig hverken talt eller mailet med ham. Han er mig fuldstændig ubekendt. Til gengæld ved jeg, at folk fra FE har vist interesse løbende for vores data. Ikke at jeg sidder med fortrolige oplysninger. Det gør jeg ikke. Men data – ja de lyver ikke. Det har vores vel mere end 3000 posts jo vist. Ikke mindst fordi vi havde ret! Så mon ikke også jeg har fat i et eller andet nu?

Kom nu sovende presse….ALT det lys I fortsat IKKE ser!