Dagens COVID19 tal er fuldstændig stabile. 64 smittede ud af 13332 – altså 0,48%. I går var den på 0,66%. Det burde få pressen i jagten på fake news til at sige at tallene er faldende – men så heldige er vi nok ikke. De høster flere clicks når vi bliver hunderæde over en stigning.

Reelt er de da også stabile. Og det ser du tydeligt på min graf ovenfor – hvor du kan se, at den har set sådan ud nu i over to måneder!

Ja – der er et udbrud på Danish Crown i Ringsted. Og vil vi uden tvivl se andre små-udbrud. Ligesom vi ser med rigtig mange andre vira og bakterier.

Jeg går FB-live kl. 16 – og forklarer tallene og skærer ud i pap at hvorfor Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen som direktør repræsenterer en myndighed og at Kåre Mølbak fra SSI IKKE er en myndighed. Hvis nogen skulle være i tvivl nu vi har den meget væsentlige snak om hvilke myndigheder som Mette Frederiksen henviste til da hun lukkede landet. Indtil videre har ingen myndighed meldt sig på banen og højst sandsynligt var der da heller ingen.