SES VI? d. 17 august i Silkeborg? Klokken 19-21.30. Til vores foredrag “GYSEREN OM ET VACCINESTUDIE” (med Max Schmeling og jeg).

Der er 10 pladser tilbage – og hvis foredraget bliver udsolgt gentager vi det i København ❤

Ved foredraget deler vi også to store BREAKING news – som om noget sætter fed streg under vores studies fund!

Så glæd jer – alle jer som har tilmeldt jer eller tilmelder jer.DEL GERNE ❤️

Pris 199 kr pr person. Du tilmelder dig ved at overføre til mobile 30934 (LIVA) og skrive emailadresse. Så modtager du bekræftelse pr mail.

Lidt om foredraget:

Kom til et højaktuelt foredrag med statistiker Max Schmeling og læge Vibeke Manniche. Sammen fortæller de om en spændende og grufuld historie om censur, personforfølgelse og forsøg på sabotage samt ikke mindst grove angreb fra folk på Seruminstituttet og politikere.

April 2023 blev studiet, som dokumenterede at nogle sendinger af Pfizer-vaccinerne gav langt flere bivirkninger end andre, offentliggjort i et anerkendt tidsskrift med såkaldt peer-review.

Studiet viste, at 71% af indrapporterede bivirkninger ved Pfizers corona-vaccine kan relateres til blot 4,2% af alle vaccine-sendingerne. Et bekymrende fund, som afslører nogle sikkerhedsproblemer ved corona-vaccinerne.

Bag studiet stod Max Schmeling, Vibeke Manniche og Peter Riis Hansen.

Ved foredraget fortæller Max & Vibeke om studiets snørklede vej gennem internationale medicinske tidsskrifter og den åbenlyse censur, som studiet er blevet mødt af både før og efter offentliggørelsen.

Straks efter studiet blev publiceret udråbte professor på Seruminstituttet studiet som fusk. Det var dog ikke nok og han fortsatte sin sabotage mod studiet. Sammen med Sundhedspolitisk tidsskrift fremførte samme professor grove angreb mod de tre forskere og forsøgte endda at få studiet fjernet fra det medicinske tidsskrift. Uden held!

Alt dette får du indblik i og dokumentation for ved foredraget. Plus meget meget mere.

Studiets fund bekymrer. Alligevel har Folketingets Epidemiudvalg kun haft hånlig latter til overs for det bekymrende fund, ligesom pressen har censureret studiet. Herhjemme som i udlandet.

På Twitter har det opsigtsvækkende studie vakt stor opmærksomhed, og det er indtil videre nået ud til mere end 13 millioner mennesker rundt i verden. Ikke mindst i Japan.

Ved foredraget bliver du klogere på selve studiets bekymrende data, hører om et Epidemiudvalg som var bedøvende ligeglad, en presse som sov og en professor fra Seruminstituttet som satte sig for at chikanere studiets forskere. Hvad var professorens reelle ærinde og hvorfor er han så bange for netop det studie? Der findes en rigtig god forklaring!

Alt dette og meget mere får du indblik i ved foredraget, hvor Max & Vibeke fremlægger dokumentationen for studiets fund, studiets meget svære fødsel og de mange slag, som både forskerne og studiet har måttet tåle. And still standing.

Fakta lyver nemlig ikke.

Max & Vibeke reflekterer også over, hvorfor det er SÅ farligt at tale om bivirkninger relateret til corona-vaccinerne – samt ikke mindst hvad vi må forvente af kommende, tilsvarende studier. Og kan overdødeligheden, som vi har haft siden maj 2021, sættes i relation til vaccinerne? Dette vigtige spørgsmål forsøger Max & Vibeke også at svare på.

Sidst men ikke mindst bliver der selvfølglig plads til debat og diskussion med publikum.

Tid: Torsdag d. 17.8.2023 kl. 19-21.30

Sted : Silkeborg (sted oplyses efter tilmelding)

Pris: 199 kr pr person

Tilmeld dig ved at overføre 199 kr på person til mobile 30934 (LIVA) og skriv emailadresse.

Du modtager derefter bekræftelse på mail. Der er fortsat 10 pladser!

Alle reaktioner:10Sisse Roed, Karin Jørgensen og 8 andre