Elsker du god debat og det frie ord? Så tilmeld dig mit foredrag “Corona – hvad har vi lært?” på Østerbro på torsdag.

Jeg VED det bliver en herlig aften ❤.

Først er der foredrag og debat – og dernæst en time med mulighed for at snakke sammen. Mingle og møde andre gode mennesker.

Du kan sagtens tilmelde dig alene – for stemningen er så alle snakker med alle.

Det er muligt at købe sodavand/vin.

På torsdag vil jeg især have fokus på ikke alene hvad der stod soleklart fra starten, men også hvorfor så mange er syge. Med eller uden stik. Plus jeg uddyber mine tanker ifht hvordan landets sikkerhed ved nedlukningerne blev udfordret og Lars Findsens fængsling (chef for Forsvarets Efterretningstjeneste). Jeg uddyber mine synspunkter ifht hvor landsskadelig virksomhed det åbenlyst var at lukke landet ned. Så måske blev Lars Findsen fængslet for at undgå at Mette Frederiksen blev fængslet for landsforræderi?

Sidst men ikke mindst – hvad så nu og fremadrettet?

Det bliver spændende – for os der elsker demokratiet og retten til uenighed. Og nøøøj hvor har jeg dog savnet disse aftner med oplæg og debat. Det er præcist hvad et demokrati handler om.

Du kan tilmelde dig på nedenstående link – eller overføre på mobile 30934 (LIVA) 198 pr person. Hvis du overfører skal du skrive emailadresse.

Alle får praktiske oplysninger senest aftenen før.

Ved foredraget kan vores samtalebog “CoROpå” købes signeret 🙂

Glæder mig til atter en skøn aften sammen.

Max antal: 30.

https://livakurser.dk/foredrag-corona-hvad-har-vi-lart