I går aftes afholdte jeg et foredrag om corona for en god flok diskussionslyste deltagere. Jeg nød hvert sekund. Ikke mindst debatten.

Vi sang sammen – vidunderligt falsk – og vi krammede, gav hånd og omgik hinanden som nu almindelige, gode mennesker gør.

Undervejs slog det mig hvor EKSTREMT meget jeg har savnet den demokratiske debat de sidste to år i regeringens og myndighedernes coronahelvede. Debatten og ytringsfriheden har reelt været frarøvet os. Godt bistået af en enøjet presse uden hensyntagen til de almindelige presseetiske regler.

Der er meget læring – rigtig meget. Ikke mindst hvordan vi fremadrettet undgår af nogen-som-helst enerådig regering bistået af enfoldigt embedsværk knægter den grundlovssikrede personlige frihed igen. Aldrig nogensinde igen!

Jeg kommer gerne ud til jer og holder foredrag – eller indgår i debatmøder. Sidstnævnte har ALDRIG været vigtigere end nu.

Kontakt mig på vibeke@vibekemanniche.dk eller tlf. 40312045 (send sms da jeg aldrig svarer numre jeg ikke kender :-).

Jeg afholder tilsvarende foredrag igen d. 24.2.2022 kl. 18.30. Se link nedenfor – tilmelding og først til mølle. Max deltagerantal 30 og KUN ved fysisk fremmøde.

 

https://livakurser.dk/foredrag-corona-hvad-har-vi-lart