“Hvor mange mænd har ikke drømt om at komme i krig, ende i ukendt territorie og så vælte et hus og så voldtage hele banden. Det har jeg tit drømt om.”

Ovenstående er Kim Leines ækle ord. Føj for s…..

Det er sådanne udtalelser vi kvinder skal finde os i – og tage som et “debatindlæg”. Vi må forstå at mænd er kussesultne.

Hvad fanden taler han om!? Fucking 2022 og vi skal fortsat finde os i ikke alene kvindehadende, afstumpede mænd – men gud-hjælpe-mig også at de sendes ud i æteren. Måske fordi Martin Krasnik selv finder genklang heri.

Udskift lige banden med sorte – det som nogen kalder neger-testen. Nej, vel – så gik det da slet ikke. Men når det “bare” er os kvinder som fornedres, ydmyges ja faktisk indirekte trues – så er det bare “debat”. Gu er det ej – det er så ækelt et kvindesyn – og farligt – at det IKKE bør have nogen plads i den offentlige debat.

Vi har netop været vidne til det uhyggelige drab på Mia – uden tvivl også drevet af seksuelle motiver. Og så skal vi kvinder samtidig tåle en sådan omgang bøve-kvindehadende snak. Nej, fandme nej!

Hold dig langt væk fra Kim Leines bøger. Det har jeg selv gjort i alle årene. Og gør det fortsat. Her afslører han sit rette jeg -og sit syn på os kvinder. Det har han jo bevidst eller ubevidst signaleret gennem sine interviews, bøger osv.

Kvindehadende mænd – ligesom mænd der hader sorte for nu at holde fast i analogien – hører IKKE til i det offentlige rum. De udgør en reel fare for os kvinder.

For hver gang en sådan idiot udtaler sig om os kvinder på den måde – bringes vores sikkerhed i fare. For han inspirerer andre dumpapper og legitimerer overgreb på os kvinder.

Det er så ulækkert og ondskabsfuldt as it gets. Plus ekstremt pinligt for alle de gode, dejlige og ordentlige mænd som findes. Kim Leine er en skamplet for mænd – ganske enkelt.